Wednesday, May 20, 2009

Catering Giza governor implemented a plan to address the swine flu

Wednesday, May 20, 2009 - 11:54
Caption:
Attempts to address the Giza swine flu

Supply in Giza, the implementation of the Plan, Major General Syed Abdul Aziz, Governor of Giza, a crisis management the three warning levels set by the province to tackle the spread of swine flu virus.


‏وقال عبدالله بدوى مدير المديرية، إنه يتم حاليا تنفيذ خطة المستوى الأول عن طريق متابعة الثلاجات وحفظ السلع الغذائية ومصانع تصنيع اللحوم وتكثيف حملات التفتيش للتأكد من عدم وجود لحوم خنازير بها‏.‏

Abdullah Badawi said the Director of the Directorate, it is currently the first-level implementation of the plan through the follow-up of refrigerators and the preservation of food commodities and meat-processing plants and intensify the inspection campaigns to ensure the absence of the meat pigs.


ومشيرا إلى أن المحافظ المهندس سيد عبدالعزيز أعطى تعليماته بتكثيف الرقابة والتركيز على جميع محلات الجزارة والثلاجات ومتابعة العاملين بثلاجات الحفظ للتأكد من حملهم شهادات صحية تثبت خلوهم من الأوبئة المعدية‏.‏

He pointed out that the governor Abdul Aziz Al-Sayed has given instructions to intensify oversight and focus on all refrigerators and butcher shops and the follow-up of conservation refrigerated to ensure them health certificates to prove free from infectious diseases.


وأضاف بدوى أن المديرية وضعت خطة للمستويين الثانى والثالث ضمن توفير الأرصدة الاستراتيجية اللازمة للفترات القانونية من السلع الرئيسية الهامة كالدقيق والسكر وزيت الطعام والأرز.

Badawi said that the Directorate had developed a plan for secondary and tertiary levels in the provision of strategic stocks for the periods of legal important primary commodities as flour, sugar, cooking oil and rice.

No comments: